Poziv za učešće u dokumentarnom filmu

Kategorija: Vesti / Datum: август 11, 2016

Untitled-1
Labris vas poziva na učešće u realizaciji dokumentarnog filma koji za cilj ima da prikaže život lezbejki u Srbiji.

Učešće je anonimno, tj. imena neće biti navođena kao ni ostali lični detalji (kao što su godina rođenja, identitet, obrazovanje, zaposlenje.), ukoliko sagovornice to ne žele.

Pitanja koje će autorke filma postavljati biće dostupna ranije.

Snimanje intervjua će se obaviti u sedam gradova u Srbiji (Beograd, Pančevo, Subotica, Niš, Novi Pazar, Novi sad, Kragujevac) u zavisnost od mesta gde zainteresovane sagovornice žive. Učešće je otvoreno za sve žene koje žele da učestvuju.

Autorke dokumentarnog filma su Iva Janković i Minja Pavlović. Realizacija dokumentarnog filma podržana je od strane USAID Srbije.

Dokumentarni film/video zapis će biti dostupan na društvenim mrežama Labrisa, i imaće javna prikazivanja u okviru obeležavanja Međunarodnog dana lezbejki i na nacionalnoj konferenciji “Zajedno protiv diskriminacije” koja će se održati 2017. godine.

Snimanje će se obaviti od 20.avgusta do 10.septembra. Ukoliko ste zainteresovane da učestvujete molimo vas da se prijavite na mejl minja.pavlovic@labris.org.rs, do nedelje 14.avgusta kako bismo vas kontaktirale i dogovorile oko detalja.

Hvala unapred i radujemo se viđenju!

Labrisice

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *